side-area-logo

Hogyan segít a veszprémi rendelőnkben működő korszerű 3D CT technológia a fogínyvérzés sikeres feltárásában és kezelésében?

A korszerű 3D CT technológia alkalmazása veszprémi rendelőnkben nem csak szakmai kérdés, hiszen annak az Ön számára is számtalan előnye van a fogínybetegségek feltárásában.

Miközben egy panorámaröntgen-képet csak két dimenzióban látunk, addig a 3D CT-vel váltogathatjuk a szeleteket, és oldalról is megnézhetjük fogainak és csontállományának aktuális állapotát.

A tizedmilliméteres pontossággal dolgozó eszköz három dimenzióban képes megmutatni az állkapocs szerkezetét, és egyedülálló lehetőségeket kínál a rendelőnkben dolgozó fogorvosoknak a fogászati problémák mélységi feltárására.

A 3D CT felvételek segítségével olyan fogágybetegség problémák is nagy biztonsággal azonosíthatók be, amelyek korábban a hagyományos röntgen technológiával nem voltak elérhetők.

A 3D CT felvétel segítségével egyértelműen megállapítható, hogy milyen vastag és milyen sűrűségű az adott területen a csontszerkezet, mekkora a csontpusztulás mértéke, valamint jól láthatók a környező anatómiai képletek pontos lefutásai is, ezért szinte minden esetben hasznosabb, mint az intraorális vagy a panorámaröntgen.

Mit kell tenni abban az esetben, ha Ön is szeretne a korszerű 3D CT technológiának köszönhetően pontos képet kapni fogágybetegségének aktuális állapotáról?

Veszprémi rendelőnkben nem csak a fogágybetegségek sikeres diagnosztizáláshoz és gyógyításhoz szükséges szakértelem van jelen, hanem azok a modern diagnosztikai eszközök is, amelyek ezt a munkát még precízebbé és magasabb színvonalúvá teszik.

Az, hogy ez a korszerű 3D CT diagnosztikai eljárás az Ön esetében is hozzájárul a gyógyulást jelentő diagnózis és kezelési terv felállításához, semmi kétség nem fér. Jöjjön el veszprémi rendelőnkbe egy személyes konzultációra, ahol szakértői válaszokat kaphat a 3D CT technológiával kapcsolatos kérdéseire nemzetközi gyakorlattal rendelkező fogorvosainktól:

„A kezelésem sikeréhez valóban szükségem van egy 3D CT felvételre?

Nem veszélyes ez a technológia? Nem jelent megterhelést a szervezetemnek?

Mekkora sugárterhelés?

Jó kezekben leszek? Értenek a rendelőben ehhez?

Mennyibe fog ez nekem kerülni?”

Ha szeretne ezekre a fontos kérdésekre érthető és egyértelmű választ kapni, akkor látogasson el a Vital Medical veszprémi rendelőjébe egy személyes konzultációra. Itt minden kérdésére szakértői választ kap, hogy megalapozott és jó döntést tudjon hozni abban a kérdésben, amely jelentős mértékben javítja majd életminőségét.

Konzultációs időpontot a +36 30 890 2255 vagy +36 88 790 434 telefonszámon tud kérni.

Természetesen az, hogy Ön eljön egy személyes konzultációra még semmilyen elköteleződést nem jelent, csupán azt, hogy megismerheti lehetőségeit.

Várjuk a Vital Medical Center Fogászatán Veszprém belvárosában!

VitalMed

Leave a reply

You must be logged in to post a comment.