side-area-logo

Felnőtt fogszabályozás veszprémi rendelőnkben

Gyermekkorában nem volt rá lehetősége? Fogjon neki bátran felnőtt fejjel. Még ma sem késő, hogy fogszabályozás segítségével Önnek szabályos, egészséges és esztétikus fogai legyenek a veszprémi rendelőnkben elérhető korszerű felnőtt fogszabályozási eljárásoknak köszönhetően.

Környezetében nyilván Ön is hallott már sok-sok legendát a fogszabályozásról és annak pozitív vagy negatív hatásairól. Ez természetes, hiszen vannak olyan páciensek, aki könnyedén viselik a fogszabályozás folyamatát, de vannak olyanok is, akiknek komoly kihívást jelent a hétköznapokban a fogszabályozó viselése.

De Ön ne ezen vélemények alapján hozza meg döntését a fogszabályozásáról, hanem a személyes tapasztalatai alapján. Erre teremtünk kitűnő lehetőséget veszprémi rendelőnkben.

Miért van szükség felnőtt fogszabályozásra, azaz miért lesznek szabálytalanok a fogaink?

A fogak szabálytalanságának okai leggyakrabban vagy a gyermekkorunkra vezethetők vissza vagy felnőtt korunkban alakul ki:

  1. A bölcsességfogak szabálytalan növekedése: a szabálytalanul fejlődő vagy az át nem tört bölcsességfog nem tud, vagy csak részlegesen tud áttörni az íny felszíne alól ezért elkezd oldalra növekedni. Ezzel a mellette lévő fogakra fejt ki állandó nyomást, aminek eredményeként a szájban nem lesz elég hely a fogak számára és azok fokozatosan torlódni kezdenek. Ez első sorban az első fogakon vehető észre. A torlódott fogak tisztítása ráadásul nehézségekbe ütközik, így ezek nagyobb eséllyel kezdenek szuvasodni.

  2. Állkapocs ízületi problémák: az állkapocs ízületek nem megfelelő működését (fájdalom, kattogás) sok esetben kizárólag felnőttkori fogszabályozó eljárások segítségével lehet korrigálni

  3. Fül-orr-gégészeti problémák: egyes esetekben fül-orr-gégészeti problémák is okozhatják a szabálytalan fogak kialakulását. Az ilyen típusú megbetegedéseknél a fül-orr-gégész szakorvoson túl érdemes egy fogszabályozó specialistát is meglátogatnia, hogy komplex megoldást kapjanak a problémára.

Mit kell tennie annak érdekében, hogy felnőttként szabályos, esztétikus és egészséges fogai legyenek?

Első lépésként ismerje meg pontosan, hogy az Ön esetében miért alakult ki a fogak szabálytalansága és milyen fogszabályozó eljárás segítségével orvosolható az megnyugtató és tartós módon.

Ha meg szeretné akadályozni, hogy szabálytalan fogai további súlyos fogászati vagy állkapocs ízületi problémákat okozzanak és szép, szabályos fogakra vágyik, akkor látogasson el a Vital Medical Center veszprémi rendelőjébe egy felnőtt fogszabályozás konzultációra. Itt minden felnőtt fogszabályozással kapcsolatos kérdésére szakorvosi választ kap, hogy megalapozott és jó döntést tudjon hozni ebben a fontos és jövőjét nagy mértékben befolyásoló kérdésben.

Konzultációs időpontot a +36 30 890 2255 vagy +36 88 790 434 telefonszámon tud kérni.

Természetesen az, hogy Ön eljön egy személyes konzultációra még semmilyen kötelezettséget nem jelent, csupán azt, hogy megismerheti lehetőségeit.

Várjuk a Vital Medical Center Fogászatán Veszprém belvárosában!

VitalMed