side-area-logo

A veszprémi rendelőnkben elérhető korszerű digitális diagnosztika hozzájárulása az Ön fogászati problémájának sikeres feltérképezéséhez és orvoslásához

Az Ön elégedettsége számunkra nagyon fontos szempont. A sikeres fogászati kezelések egyik alapfeltétele pedig az, hogy megfelelő legyen a kezelési terv elkészítésének alapjául szolgáló diagnózis.

Veszprémi rendelőnkben ehhez nyújt nélkülözhetetlen segítséget a digitális 3D CT, panoráma- tele – és intraorális röntgenberendezés.

Ezekkel a korszerű diagnosztikai eszközökkel olyan nagyfelbontású felvételeket készíthetünk a kezelendő területekről, melynek segítségével felkészült specialistáink már nagy precizitással be tudják azonosítani a fogászati problémát és olyan kezelési tervet tudnak készíteni, amelynek megvalósítása biztosan elégedetté teszi Önt.

Miért lehet megnyugtató az Ön számára a veszprémi rendelőnkben elérhető digitális diagnosztikai szolgáltatás?

A rendelőnkben elérhető digitális diagnosztika a kényelmet és a biztonságot egy időben szolgálja:

  • Önnek nem kell sehová sem utaznia abban az esetben, ha digitális 3D CT-re, panoráma- tele- vagy intraorális- röntgenfelvételre van szüksége, hiszen Veszprémben kényelmesen elkészíttetheti azt rendelőnkben

  • A digitális technológiával készült 3D CT, panoráma- tele- vagy intraorális (kis fog) felvételek lényegesen részletgazdagabb és precízebb képet adnak a régebbi analóg technológiával szemben és lehetővé teszik a kezelések korszerű és gyors megtervezését is

  • Ezek a naprakész technológiát képviselő modern berendezések olyan kíméletes módon készítik el Önről a röntgen felvételeket, hogy az minimális terhelést okoz az az emberi szervezetnek

  • A felvételek kiértékelését felkészült szakorvosaink végzik el. Az elemzés eredménye alapján személyre szabott kezelési tervet tudnak készíteni az Ön számára

Mi az az intraorális (kis fog) röntgen és milyen fogászati problémák esetén van szükség annak elkészítésére veszprémi rendelőkben?

Ennek a kis méretű készüléknek a segítségével egy-egy fogról is készíthető felvétel, mely azonnal megtekinthető a számítógép képernyőjén.

Rendkívül fontos előnye a digitális technológiával készülő felvételeknek, hogy a sugárterhelés az átlagos röntgenképekhez viszonyítva a töredékére csökken.

A felvételeknek digitális formában való tárolása a fogászati szoftverben nagyban megkönnyíti a kezelések követését, ami rendkívül fontos a terápia szempontjából.

Általában kisebb beavatkozásokhoz használjuk, illetve a gyökérkezelő beavatkozások kontrollálására.

Mi az a panoráma röntgen felvétel és milyen fogászati problémák esetén van szükség annak elkészítésére veszprémi rendelőkben?

Biztonságosan kialakított rendelőnkben külön, erre a célra kialakított röntgen helységben lévő készülékeink segítségével egyszerűen és gyorsan kaphatunk azonnal értékelhető képet fogainak aktuális állapotáról.

Ezek a röntgenfelvételek az általános fogászatban, a megfelelő diagnózis felállításában vannak a segítségünkre.

Mi az a 3D CT röntgen és milyen fogászati problémák esetén van szükség annak elkészítésére veszprémi rendelőnkben

Egyes beavatkozások esetében a panorámaröntgen-felvétel nem képes minden részletében tökéletes információt nyújtani kezelőorvosának a kezelendő területről. A 3D CBCT leképzés azonban részletgazdag támpontot nyújt a fogászati probléma feltárásában és sikeres megoldásában, hiszen minden egyes milliméterről részletes felvételt készít.

Jellemzően az implantációs beavatkozások (fogbeültetés), csontpótló beavatkozások és szájsebészeti beavatkozások esetében alkalmazzuk.

Ezeknek a felvételeknek az elkészítése már komolyabb technológiai hátteret kíván meg, melyet szintén elérhet veszprémi rendelőnkben.

Mi az a teleröntgen felvétel és milyen fogászati problémák esetén van szükség annak elkészítésére veszprémi rendelőkben?

A fogszabályozó beavatkozások precíz megtervezéséhez és kivitelezéséhez egy egészen más perspektívából készülő digitális felvételre van szükség. Ennek a lehetőségét teremti meg a veszprémi rendelőnkben elérhető teleröntgen berendezés, amely nélkülözhetetlen eleme a fogszabályzó beavatkozások megtervezésének. Olyan speciális információkat szolgáltat a fogszabályozó szakorvosnak, amely fogak aktuális pozíciójáról szól.

Mit kell tennie abban az esetben, ha szeretne egyértelmű képet kapni fogászati problémájáról és annak sikeres megoldásáról veszprémi rendelőnkben?

A digitális diagnosztika ma már elengedhetetlen feltétele annak, hogy kezelése szakmai és esztétikai szempontból is tökéletes legyen. Ebben nyújt komoly segítséget kezelőorvosának a digitális diagnosztika. Minden egyes röntgen felvétel elkészítését követően szakértő orvosunk térítésmentesen elemzi ki azt az Ön számára és készít egy írásos, személyre szabott kezelési tervet, amelyben pontosan leírja, hogy az Ön fogászati problémájának megoldáshoz milyen beavatkozásokra van szüksége és mennyibe fog az kerülni.

Ha szeretne fogászati problémájáról érthető és egyértelmű választ kapni, akkor látogasson el a Vital Medical Center veszprémi rendelőjébe egy személyes konzultációra. Itt minden fogászati kérdésére szakértői választ kap, hogy megalapozott és jó döntést tudjon hozni abban a kérdésben, amely jelentős mértékben javítja majd életminőségét.

Konzultációs időpontot a +36 30 890 2255 vagy +36 88 790 434 telefonszámon tud kérni.

Természetesen az, hogy Ön eljön egy személyes konzultációra még semmilyen elköteleződést nem jelent, csupán azt, hogy megismerheti lehetőségeit.

Várjuk a Vital Medical Center Fogászatán Veszprém belvárosában!

VitalMed