side-area-logo

Kivehető fogpótlások veszprémi rendelőnkben

Egy fogászati kezelés célja minden esetben az egyensúlyi állapot visszaállítása a szájban. Ha Ön olyan élethelyzetbe került, hogy ennek az egyensúlynak a visszaállításához fogpótlásra van szüksége és egy költségkímélő megtoldást keres, akkor a kivehető fogpótlása egy megfelelő megoldást jelent az Ön számára.

A kivehető fogpótlások két típusát ismerjük:

 1. Teljes kivehető fogpótlás: a kivehető fogpótlás akkor lehet teljes, ha Ön már nem rendelkezik egyetlen ép foggal sem és fogpótlásra van szüksége

 2. Részleges kivehető fogpótlás: a kivehető fogpótlás akkor lehet részleges, amikor vannak még saját fogai és a fogpótlás illeszkedik az Ön meglévő fogaihoz

A kivehető fogpótlások rögzítési módjaiban is eltérőek. Az, hogy hogyan fog rögzülni, az függ a megmaradt fogaitól, vagy az esetleges implantátumok elhelyezkedésétől és rögzítési pontjaitól.

Milyen előnyei vannak a kivehető fogpótlásoknak?

 • A kivihető fogpótlás a ma elérhető legköltséghatékonyabb megoldás

 • Elkészítése minimális beavatkozást igényel, éppen ezért kevés kellemetlenséggel és fájdalommal jár

 • Gyors, mert akár egy hét alatt nyerheti vissza rágóképességét

 • Esztétikus megjelenést ad Önnek a fogatlansághoz képest, amely jelentősen javít az Ön személyének a környezeti megítélésén

Mit tehet, ha nem szeretne kivehető fogpótlással élni?

A hiányzó fogak pótlásának ma elérhető legkorszerűbb módszere a fogbeültetés. Ez egy kiváló és veszprémi rendelőnkben egyszerűen elérhető lehetőség arra, hogy fix, stabil rögzítési pontot nyújtson a kivehető fogpótlása számára.

Ezzel a fogpótlás nemcsak kényelmesebb, természetesebb, de esztétikusabb is lesz hagyományos társaihoz képest.

A fogbeültetés segítségével a kivehető fogpótlás több stabil rögzítési pontot kap, mellyel bátran élheti mindennapi életet, anélkül, hogy fogpótlása kellemetlen helyzetekbe hozná Önt. Nem fog lötyögni. Nem fog elmozdulni.

Milyen előnyei vannak az implantátumokkal rögzített fogpótlásnak?

 • A fogpótlás nem irritálja a fogínyt és így a fogínygyulladás is elkerülhető

 • A stabil rögzítési pontnak köszönhetően stabil lesz és nem mozdul e a helyéről beszéd vagy étkezés közben

 • Alvás közben is viselhető, mert tisztítása egy speciális fogkefével is megoldható

 • Korlátozások nélkül ehet és ihat

 • Az implantátumok segítségével megakadályozhatja a további csontvesztést

Mit kell tennie akkor, ha kivehető vagy implantátumokkal rögzített fogpótlásra van szüksége?

Ha szeretne kivehető fogpótlásokkal kapcsolatos fontos kérdésekre érthető és egyértelmű választ kapni egy nemzetközi gyakorlattal rendelkező szájsebésztől, akkor látogasson el a Vital Medical Center veszprémi rendelőjébe egy konzultációra Dr. Horváth Andráshoz fogászati rendelővezető orvoshoz. Itt minden kérdésére szakértői választ kap, hogy megalapozott és jó döntést tudjon hozni abban a kérdésben, amely jelentős mértékben javítja majd életminőségét.

Konzultációs időpontot a +36 30 890 2255 vagy +36 88 790 434 telefonszámon tud kérni.

Természetesen az, hogy Ön eljön egy személyes konzultációra még semmilyen elkötelezettséget nem jelent, csupán azt, hogy megismerheti lehetőségeit.

Ne feledje, ha hosszún időn keresztül nem gondoskodik elveszett fogainak pótlásáról, akkor az a meglévő fogainak egészségét is kockáztatja. Lépjen időben, hogy ezzel sok kellemetlenségtől és fölösleges költségtől óvja meg magát.

Várjuk a Vital Medical Center Fogászatán Veszprém belvárosában!

VitalMed