side-area-logo

A fogínysorvadás sikeres kezelése korszerű fogászati lézertechnológia segítségével veszprémi rendelőnkben

Veszprémi rendelőnkben folyamatosan törekszünk arra, hogy a ma elérhető legkorszerűbb technológiát alkalmazzuk a fogászati beavatkozások sikeres elvégzéséhez. Ennek kiváló példája a fogászati lézertechnológia, amely jelentős előrelépést jelent a fogágybetegségek sikeres kezelésében.

A fogágybetegségek következtében létrejött tasakok fertőtlenítése fogászati lézer segítségével

A fogágybeteségek kezelésének első lépése minden esetben az alapos ultrahangos fogkő eltávolítás. Ha ez nem elegendő, akkor folytatódhat a kezelés a fogínytasakok kézi kürettálásával, valamint a már nem tökéletesen záródó koronák, tömések eltávolításával.

A kialakult tasakok precíz fertőtlenítése létfontosságú ahhoz, hogy a gyulladásos állapot megszűnjön és az ne alakuljon ki újra. A tökéletes fertőtlenítéshez tökéletes eszköz a fogászati lézer.

A lézersugár hozzáértő kezekben elpusztítja a tasakok legmélyén megbújó baktériumokat, és elpárologtatja a gyulladt szöveteket úgy, hogy az egészséges szövetekben semmilyen kárt nem okoz.

A berendezés a lézersugarat egy vékony, flexibilis szál segítségével eljuttathatja a fogínytasakok legmélyére. Az így kitisztított tasakban megszűnik a gyulladás, ezáltal lehetővé válik a feszes íny kialakulása a fog körül.

A megfelelő hatás elérése érdekében a lézeres kezeléseket minimum 2-3 alkalommal érdemes megismételni.

Az Ön esetében lehetséges a lézerkezelés?

A lézerkezelés nem alkalmazható minden kezelés típusnál. Elsődleges szerepe a megelőzésben, a fogak megtartásában van. Az elpusztult csontszövetet lézerkezelés segítségével visszaépíteni nem lehet, azonban a további pusztulást megállítani egyértelműen igen.

Éppen ezért fontos, hogy már az első tünetek felismerésekor forduljon fogorvoshoz, aki megfelelő lézeres kezelések segítségével meg tudja állítani a káros folyamatokat.

Mit kell tennie akkor, ha fogágybetegségének sikeres kezeléséhez Ön is szeretné igénybe venni a korszerű és biztonságos fogászati lézertechnológiát?

A fogínybetegségek sikeres kezelése több tényezőtől függ, azonban a fogászati tudomány olyan korszerű vívmányai, mint a lézertechnológia egyértelműen pozitív hatást gyakorolnak a kezelés végkimenetelére és növelik annak sikerességét.

Az, hogy ez a korszerű eljárás az Ön esetében is megoldást jelent-e a problémára, csak egy személyes konzultáció alkalmával mondható meg nagy biztonsággal. Ezen a konzultáción szakértői válaszokat kaphat a fogászati lézertechnológiával kapcsolatos kérdéseire nemzetközi gyakorlattal rendelkező fogorvosainktól:

A fogászati lézer valóban segíthet a fogágybetegségem legyőzésében?

Nem veszélyes ez a technológia?

A fogaim nem sérülhetnek meg kezelés közben?

Jó kezekben leszek? Megbízhatok a fogorvosomban? Ért a lézertechnológiához?

Mennyi ideig fog tartani ez az egész? Mennyibe fog ez nekem kerülni?”

Ha szeretne ezekre a fontos kérdésekre érthető és egyértelmű választ kapni, akkor látogasson el a Vital Medical veszprémi rendelőjébe egy személyes konzultációra Dr. Horváth András rendelővezető orvoshoz. Itt minden kérdésére szakértői választ kap, hogy megalapozott és jó döntést tudjon hozni abban a kérdésben, amely jelentős mértékben javítja majd életminőségét.

Konzultációs időpontot a +36 30 890 2255 vagy +36 88 790 434 telefonszámon tud kérni.

Természetesen az, hogy Ön eljön egy személyes konzultációra még semmilyen elköteleződést nem jelent, csupán azt, hogy megismerheti lehetőségeit.

Várjuk a Vital Medical Center Fogászatán Veszprém belvárosában!

VitalMed

Leave a reply

You must be logged in to post a comment.